Give this job to Clemenza

                                                                           Give this job to Clemenza

Idag har vi klämt den sista av de här rullarna, Stefan och jag. Såna män som ska envisas med att vara så jävla mycket män är ett ganska intressant släkte tycker jag. Den här gången var jag dock vaken hela tiden, inte som sist, när jag, storebror och Simon skulle se alla tre i ett sträck för några år sedan och jag somnade typ elva gånger.

Sen har vi klippt oss, Stefan och jag, mycket för att vi fick varsin rabattkupong på posten. Det var en liten yr gubbe som klippte, han hade världens krullhår och var väldigt snäll, men det verkade som om han inte klippt nån på typ hundra år . Nu tycker Stefan att han är för mycket pop, och jag tycker att jag ser ut som en tant. Men jag är nöjd med hans hår och han är nöjd med mitt. Alltid nåt.

Imorgon bär det av till Blekinge för sista jävla gången i hela mitt jävla liv. Men först ska jag duscha, sova, packa lite och måla hyllorna sista vändan innan vi ska börja dekorera dem.

En annan dag ska jag skriva nåt mer väsentligt här.

bajs.

rätt plats. <-- Här vill jag vara ikväll. Gosa med Stefan i soffan och spela Need for speed Most Wanted. Nu ska jag istället packa ihop alla mina saker och dra till Vesperklockan, poppa hundra ton popcorn, ligga i köket och vila medans ledarna och barnen ser  "Hajar som hajar", och sen leka flåshurtiga lekar, och 5.32 imorgon går min buss hem.

Nästa gång jag åker hem, då åker jag härifrån för sista gången, för jag kommer aldrig mer komma tillbaka då. Be so sure! Och erkänn att soffan är fin.

RSS 2.0