nu jävlar blir det andra bullar!

jag tänkte "hej, jag är glad, jag borde blogga när jag är glad för omväxlings skull!" men så inser jag att jag är alldeles för trött. inte för att jag är slutshasad i själen, utan för att jag har haft en fin dag i skolan med orgelprojekt och många fina färger, och sen en fin kväll med fina vänner. så jag ska nog sova istället. men nu vet ni att jag inte är sur och gnällig jämt! men det är då jag brukar sitta med datorn i knät. och bloggen är ett fint stället att gnälla av sig på.

jävligt snart ska jag pierca septum btw. peppen är hög! jag kommer bli så h i m l a f i n!


jättegodnatt!


jag sitter...

i soffan och rapar kexchoklad som jag smulat i mig efter att helt öppet och ärligt snott den från skrivbordet (du kommer få en ny stefan)

idag är dagen då vi jobbade vidare med orgelprojektet (ta ett gäng show och skådettor, släng ihop dem i en grupp, ge dem ett orgelstycke och ett tema och låt dem knåpa ihop en koreografi) mitt huvud höll på att explodera den sista timmen. jag tror inte det här med askoola orgelstycken är riktigt min grej. nu går det på repeat i min hjärna. jag vet inte vad jag ska göra för att få bort det. det är fin grupp att jobba i i alla fall! tack&bock.

jag är så trött att jag vill dö. men jag har en disk som luktar gammal kattmat som står och skriker på mig ute i köket och jag måste diska den för imorgon får jag finbesök av eva snigelfot. fantastiskt fint. vi har bildat ett band. En svängom med Jerome. vi byggde våra två första hits igår hemma hos henne, den ena heter murpanna och den andra "jag ska föda dig" (ja, sophia, det är en hyllning till dig!) imorgon ska hon komma hit och klämma på min bas. sen ska vi bjurra varandra på våra favoritchips och lyssna på solveig och NKOTB.

jag är kall om fötterna. jag hittar bara min ena toffla. den andra är försvunnen i kaoset som råder här hemma just nu. på tal om hem: tänk om tänk om tänk om jag får bo i sandras lägga i tre månader! särboliv vore ju koolt. när man bor på cykelavstånd. inte annars.

disk disk disk. jag ska spela sims först. alltså: jag kommer aldrig diska min disk. aldrig aldrig aldrig. kanske möjligtvis på fredag.

jag vill äga min tid.




som avslutning bjurrar jag på den här fina bilden på mig i skidbacken på julkurs. fotografen heter sten och är snäll.
jag sitter...

RSS 2.0