jokk räddar mitt liv!

no more olycksbådande svidil! och imorgon är det dags att köra hårt i skolan igen. fyspass på morgonen och sen impro hela dagen, tror jag? fint.


lite komihåg till mig själv: sluta tjata på anna att hon ska komma hit. om jag håller käften kanske det blir av?

jag och stefan har precis ätit jordens lösaste lasagne. jag är ganska rastlös. jag halvtittar på morden i midsomer. imorgon flyttar min mamma till kiruna med sina sista prylar! det är riktigt häftigt. vidare har jag idag beställt lite roliga grejer till mig själv och till sofia i kulklapp. jag kan knappt bärga mig! när min del av beställningen kommer ska jag bjuda alla jag tycker om på ammrreekanska pannkaker.
nej. jag bara ordbajsar. jag vet inte. jag hade något jag vill säga faktiskt, men jag orkar inte. dags för tandtråd, mordupplösning och godnatt.

jokk räddar mitt liv?

hej hej. här är det förkylt. (som vanligt efter första veckan i skolan.) och så svidilar det sådär olycksbådande när jag kissar, så nu har jag köpt tre liter jokk tranbärsdryck och ber till nån snäll högre makt att slippa urinvägsinfektion. min spottsten är bättre. tror jag. jag dör inte av smärta när jag äter, men jag kan känna den.. liten, hård och elak. det är lite spännande. anna i helgen "men den ska alltså sköljas ut med spottet. hur? i små delar eller hel?" hm. aj?

ett av mina favoritljud: hus som knäpper i solen efter en kylig morgon. mm.

jag har startat dagen med att köra några maskiner tvätt och titta på UR. skolfront med jan björklund (rrryyys) och nu tittar jag lite halvhjärtat på ett program om skilsmässor och varför det blir så. och jag ser ett antal pappor som varit så noga med sin egen rätt till karriär och egentid att de inte ser att mamman de delar det här familjelivet med också är en m ä n n i s k a precis som han och som behöver göra annat än barn&hem&barn&hem&barn&
hem&barn&hem&barn&hem&barn&hem och sen inte fattat än flera år efter skilsmässan vad det egentligen var som gick snett. nån pappa har faktiskt fattat och ångrat sina gamla prioriteringar, men allt jag kan tänka på är att jag verkligen förstår henne, hon som kastade ägg på sin mans bil när han skulle åka till jobbet istället för att faktiskt göra som han lovat och ha barnen i e n dag, så att hon skulle få göra något annat en stund. MORRRRR.


mer UR nu. jag älskar UR.


hej.


medicin.

"hej farbror doktorn. om ens tunga svullnar upp på undersidan så fort man äter, och det spelar ingen roll v a d man äter, vad är man då för slags sjuk?"
"jo, då har man en inflammation och spottsten, för att det ska bli bra igen ska du äta en penicillinkur och syrliga karameller"

tråkigare medicin kan man ju få ordinerad.
                                      medicin.


jag har nu gått i skolan i fem dagar. det är så himla fint! hejhejhej, efter fyra ganska röriga eftergymnasiala år har jag liksom kommit på rätt köl. så känns det. this is where i want to be! vi i klassen är ju inne i gemytfasen just nu, men jag tycker nog ändå att jag kan säga att det känns som ett riktigt fint gäng. och jag har hittat några guldkorn att förtjusas i.
alltså, i stort är det så underbart att vara åsa just nu. vilket jävla lyxliv jag lever! jag går utbildningen jag vill, jag bor i en fantastisk lägenhet som verkligen känns hemma, och jag bor där med världens bästa man! jag har världens bästa vänner, jag känner mig sinnessjukt tillfreds.

det är ju lite läskigt att ha det så bra. då finns det massor att förlora. men jag försöker att inte tänka så. bara njuta. nu.

nu ska jag äta pizza till frukost, helt i linje med mitt kära livsmotto.

puss!

åå-åå-åå. det är jag och alfons åberg.

för vi är lika rädda för att börja skolan.

usch. per gessle på radion. "visst är det synd att gråta på en ros när ens kärlek farit sin kos?" alltså, allvarligt. hjälp.
och radioprataren är superdupertorr i munnen. klickklickklick låter det om hans ökentunga. blä. det finns hjälp mot sånt på apoteket faktiskt.

nej, åsa. tvätta håret nu.

RSS 2.0