skolstart.

jag tror att jag inte är en social katastrof. fortfarande är det lite läskigt med alla nya människor, men det har gått bra idag och igår. fastän jag kletade senap och ketchup på en vilt främmande människas tröjärm när vi hade korvgrillning igår.

att titta på kurser jag kan läsa, kändes som att öppna en godispåse. jag känner mig lite nörd. ^.^

det är skönt att ha rutiner och struktur igen.

nu ska jag duscha och lägga en ansiktsmask, faktiskt!



nya pärlor.

nya pärlor.

Jag har shoppat pärlor idag med Sofia. Imorgon blir det kombinerad armbandstillverkning + Desperate Housewivespremiär. Idag är jag glad åt mitt liv som fan. Det ska bli kul med skola, Stefan hade bakat jättegoda kakor när jag kom hem från Mölnlycke idag, vi provar ett nytt recept och det var ett jättebra prat hos psykologen idag. Det är skönt att få rätsida på saker. En annan sak som är skön är att inte vara lika folkskygg längre.

Nu är maten strax klar!

En puss till Soffis idag! Du är min guldis! 

ett starkt obehag.

när jag fyllde år fick jag en ledinDVD av anna och sofi, som en liten förlängning på skämtet när "gilla läget" blev helgens låt. idag tyckte stefan och jag att det var dags att kika på den. vi har häpnat. men kvällens riktigt starka obehag kom när ledin kläckte det här fina visdomsordet:

"Jag tycker ju att det är lite synd om oss killar, för vi springer ju hela tiden
omkring och ska försöka hitta en anledning till varför vi lever, medans kvinnorna
vet varför dom...dom ska föra släktet vidare, det är en stor lycka, det kanske är
därför vi grabbar börjar spela gitarr...inte vet jag..."

men tack då tomas. då vet jag vad meningen med mitt liv är! jag tror jag har ägglossning nu, så det är väl bara att köra? och om jag skulle komma på att jag inte vill ha barn.. då kan jag ju alltid byta kön och börja spela gitarr. eller? inte vet jag.
jaja. viktigast: det är synd om killarna. låt dem vara ute och lira och göra sin grej medans vi kvinnfolk står hemma jämt med barn upp till öronen och hushållet uppepå. det är ju en stor lycka.

Meningsfullt/Meningslöst.

Meningsfullt/Meningslöst.

Det finns många som tycker att en hel dag i sängen med en dator i knäet är  a waste of time. Helt meningslös dag. Jag ska försöka att inte bry mig om det. Jag ska försöka tänka att allt jag tycker är kul faktiskt är meningsfullt. Anledning; annars kommer jag fortsätta ha ångest över folk i min omgivning och deras aktiva liv.

Sen ska jag sudda ut den här listan ur mitt huvud:

En meningsfull aktivitet är något som...

- kan imponera på andra
- förändrar världen, även om det bara är en liten smula (vi har ju hört historien om pojken och snäckorna)
- är bra för den fysiska hälsan
- är värt att lägga in på bilddagboken.se

och ersätta det med:

En meningsfull aktivitet är något som...

- jag tycker är kul.

Sen ska jag börja på Kultur-Drama i höst och känna efter. Är teater något jag vill pyssla med för att det är en av få saker andra blivit imponerad av mig för, eller är det för att jag verkligen tycker att det är kul? Inte kul = försöka hitta nåt nytt jag vill göra av  mitt liv.










... II

nej. det är ingen bra dag idag heller. jag är en jävla avundsjuk egoistisk tönt som är precis som republikanmorsan i slutet av "the birdcage". inte när hon är utklädd till man som är utklädd till kvinna, utan precis innan. i dörren. en enda replik.

jag känner mig som världens tråkigaste, gråaste supertönt idag. daglägret är slut om tre dagar. det är bra. på tårna från åtta till tidigast fyra. alltså rejält på tårna. ingen ro, ingen rast. jag ska sova hela helgen. och spela betapet. och vara ett tråkigt jävla helvete.




...

jag är jävligt, jävligt trött på att vara jag nu, faktiskt.

RSS 2.0