självömkan buhubuhu.

idag på repetitionen råkade jag hamra med en hammare jättehårt på mitt pekfinger så det blev alldeles svullet och rött, min monolog kändes pissbajs och mina scenkläder fel. sen har jag dåligt nykterhetsrörelsensamvete för att jag av olika anledningar inte kunnat engagera mig tillräckligt och så har jag en del ledsenhet i kroppen och jag har drömt igen att  jag inte kom in och jag känner mig ganska fel och konstig i största allmänhet, jamen liksom som att jag är för mycket och för lite vid olika och inte så tajmade tillfällen, liksom spretig och vevig och högljudd och lågmäld och genomsur och det känns lite som när jag bara gömde mig i soffan hela sommaren och det är ju inte så bra så jag går nog hem till sofia nu.

ojojojojhurskadetgå??!!

dagen idag startade med lektion med k-g som satt och myspöste i sin kateder för att han visste vilka i klassen som kommit in eller inte. jag försöker andas andas andas andas. det kan man glömma bort att göra ibland. för att hålla drygtankar borta medans jag väntar på att ha ett naturkunskapsarbetesamtal med wil coppen (jag måste skriva hela namnet för att det är så tufft!) läser jag jojos gamla helgondagböcker för att de brukar få mig på oerhört bra humör (berits_pasta på helgon.net, läs och njut och må fint.)

igår lekte jag hos sofia nästan hela hela dagen. det var riktigt fint och nu ser jag fram emot sommarlov och mer sånt där förstaklassigt häng!

skola. jag kommer kanske få en tvåa? det tippar jag på. men jag har fått ut det jag ville av det här året. dvs, sluta vara rädd för människor, börja må bra igen, och ta reda på om jag fortfarande tycker teater är kul eller inte.

den nionde kommer ivan hit. vi ska härja på liseberg, bada och leka i slottskogen. min lillebror är världens bästa åttaåring.

back to berits_pasta!

RSS 2.0