rapport.

 
 
 
jag väger numera 52.8 kilo. det är en uppgång med ca fem kilo sen årsskiftet. jag är inte så peppad. jag kan inte knäppa typ fem par av mina byxor. tur att jag har sparat pengar så att jag kan köpa nya. jag måste sluta äta goda saker. det är bara två kilo till femtifem. där går min gräns. jag vet att jag är en spinkig tönt. jag vet jag vet jag vet. alla har påpekat det. men det är inte kul att inte kunna ha sina favoritbrallor som man köpte för två månader sen.

jag är sjukskriven till den sista juni. min psykolog och jag är rörande överens om att det här förmodligen kommer att ta ännu längre tid. i augusti får jag ett femdagarsjobb serverat. det är lagom. då kan jag prova och se hur det känns. det känns bra att hon är på min sida. hon tycker inte att jag ska äta medicin heller. det måset få ta tid det här. det ska jag drämma i huvudet på den där drogförespråkarläkaren.

min pappa + fru + bror har varit här. alla mår bra. mamma mår bra. anna mår bra. min familj ser ljus ut. det tackar vi för.

jag ska bygga upp ett skal. när jag har gjort det kommer jag att må så sjukt mycket bättre. jag drömmer på nätterna om hur jag försöker skydda mig från galna saker, men min ytterdörr är tyvär gjord av bara handdukar, så att alla och allt kan komma in och hälsa på, fastän jag inte vill.

en stor kondom över hela mig. då behöver jag inte ha en hinna strax innanför skinnet som gör mig dimmig och avdomnad. då kan jag leva på riktigt. i just need some protection.

stefan ska byta jobb, tack och lov. jag hälsade på på hans nuvarande igår. där finns en alfahanne jag skulle vilja avliva.

vi har fått musik all made of zebbe. den har gått varm i morse. fantastiskt bra att vakna till för att komma i bra stämning.

tyvärr är det en dålig dag idag. ingenting kommer att kunna rädda det. inte ens ett par hawaiimönstrade badshorts.

adjö.

farbror haj-release -03


idag gjorde jag det här gamla "vilken highschoolstereotyp är du?" testet. resultatet kanske inte var så jättejättemuntert?

 


Take the What High School Stereotype Are You? quiz.

jag kommer inte ihåg vem jag blev när jag faktiskt gick på gymnasiet. men då var ju saker lite mer såhär..

farbror haj-release -03

... bilden är från det fina gamla trallpunkbandet Farbror Haj's releasespelning i maj 2003. finfina grejer. inte så bittert trots att jag har asfula dreads i bakhuvudet, hahahaha. alltså, jag tycker att jag är så himla tråkig nowadays. allt handlar bara om jobbjobbjobb, att hitta jobb, jobba, oroa sig över att pengar inte ska räcka, vad jag ska bli när jag blir stor, deklarationer, hösten fastän sommaren inte ens börjat, och hur jag ska lyckas med att bli bekymmersfri medleklass för det är typ det enda livsmålet jag har just nu. asovärt. på gymnasiet.. det var dagdrömmarnas tid det!

jag behöver mer dagdrömmar och mer galna bullresor till uppsala med farbror haj. en myshörna med gamla pop-tidningar och nya bekantskaper. gå barfota. åka på festival och bo i tält. eller nej! nejnejnej. glöm det där med tältet. jag har ju fått en light bacillskräck såhär vid 21 års ålder.

eller så behöver jag helt enkelt ha lite tålamod, så visar sig säkert allt det där som är fantastiskt med att vara vuxen alldeles alldeles strax.

en sak i alla fall då: jag har en egen balkong där jag kan ligga på en filt efter maten med huvudet i stefans knä. det hade jag inte på gymnasiet. varken balkong eller en sötfan.

inte en anna nyströmer heller. idag ska vi åka till örebro på safekidsutbildning. grymt! ta igen en hel del förlorad tid och så.

jag behöver lite gräsfläckar på kläderna. lite LIV goddammit!

jag är en härmapa.

och så är jag nördigare än robert.



Overall, you scored as follows:

 

55% scored higher (more nerdy), and
45% scored lower (less nerdy).

What does this mean? Your nerdiness is:

Somewhat nerdy. I mean face it, you are nerdier than about half the test takers.




nu ska jag sova. jag har jobbat på fritids tre dagar i rad. mycket sol, knasiga barn och fotsvett. jag har nästan somnat på spårvagnen hem alla kvällarna.
.

RSS 2.0