SAKNASAKNALÄNGTALÄNGTA!


                                          SAKNASAKNALÄNGTALÄNGTA!
när det inte går liksom ettiettiettiett är det väldigt lätt att bli överväldigad av känslan av att verkligen dödslängta efter den där fantastiska karln till vänster. DU STEFAN, den 16e, då blir det ett pusskalas utan dess like. PREPARE YOURSELF!! jag ska bland annat pussa dina kinder tills de blir blå.

bilden är snodd från stefans resdagbok. om man vill följa hans trettiodagarsresa från toronto till houston föreslår jag att man kilar in på resdagboken.se och söker på monogrind. häftiga grejer gör han.

ååhååååå (längtanssuck)

Kommentarer
Postat av: Strobrod

Göbbfett, du. Jag kommer som det ser ut just nu att åka från Göteborg någon gång på tisdagen, så lite seriöst måndagshäng kanske med andra ord?
Hoppas du har det bra i Paris också. Själv pallar jag inte med staden, men det känns som att du har lite mer anledning att vara där och kanske bättre resesällskap. Kram.

2007-09-29 @ 00:58:29
URL: http://stenkastning.blogspot.com
Postat av: sanne

Jag saknar ocksa. Dock inte din Stefan, men jag ar i Italien. Det har varit en lang vecka kanner jag. Pa mandag ar jag hemma!

2007-09-29 @ 21:33:01
URL: http://pearl.blogg.se
Postat av: Mischka

Hej!



Ser att du är medlem på bloglovin. Jag tänkte att vi kunde prenumerera på varandras blog, då får vi båda en ny prenumerant å tjänar alltså båda två på det:) Ha det fint!



http://miischka.blogg.se

2009-01-22 @ 14:37:01
URL: http://miischka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0